Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joep Schreuder zorgt voor verbazing met eerste vraag aan Dávid Hancko

Laatste update:

Schreuder krijgt tijdens het persmoment van de KNVB de eer om de eerste vraag te stellen. "Hoi Dávid. Ik heb het even opgezocht, of jij ooit een prijs hebt gewonnen in je carrière, maar ik vond niets. Klopt dat?" Hancko reageert met een ongemakkelijke lach. "Ik heb wel al een aantal prijzen gewonnen, dus..."

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Schreuder gaat vervolgens door met zijn volgende vraag, terwijl Hancko met een grote glimlach blijft luisteren. Het is overigens de vraag of Schreuder, zoals hij zelf wel beweerde, überhaupt research heeft gedaan. Met zijn vorige club, Sparta Praag, won Hancko de Tsjechische landstitel en beker. Met MSK Zilina werd hij in het seizoen 2016/17 bekerwinnaar van Slowakije.

Hancko kijkt enorm uit naar zondag. "Het is voor ons natuurlijk een goede kans om een prijs te winnen. Voor ons als spelers en club is dit nu natuurlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Als we dit winnen, is het seizoen uiteraard succesvol."

De 37-voudig international van Slowakije speelde in zijn carrière al twee bekerfinales. Hancko wordt gevraagd naar zijn herinneringen daarvan. "Dat ik er één heb gewonnen en één heb verloren. Ik wil zo'n nederlaag niet nog een keer ervaren, maar ik heb nu ervaren hoe het is om slechts voor één wedstrijd te spelen."

Volgens Hancko brengen finales een andere spanning met zich mee. "Het is niet makkelijk omdat je geen fouten mag maken en je wil iets veiliger spelen, maar daarom bereiden we ons deze week extra goed voor. Het moment dat ik won was geweldig voor mij en het was ook mijn eerste prijs waarbij ik echt onderdeel was van de selectie."

Hancko denkt niet dat Feyenoord het makkelijk gaat krijgen tegen NEC. "Je kunt aan de resultaten zien dat ze veel creëren, goede spelers hebben en beschikken over een goede structuur. Feyenoord en NEC zijn de enige twee teams die PSV hebben verslagen dit seizoen, dus dat is misschien ook waarom we het verdienen deze finale te spelen. We moeten voorbereid zijn op alles."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
44
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties