Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ krijgt groen licht van CBV en mag nieuwe hoofdtrainer aanstellen

Laatste update:

Earnest Stewart, technisch directeur van AZ, bevestigde eerder op de zondag al dat hij een 'goed gesprek' heeft gehad met Van den Brom. AZ meldt nu op de website van de club dat het een opvolger voor Marco van Basten, die een stapje terug heeft gezet en nu assistent-trainer is, mag aanstellen. Dit na de toezegging van de club dat de ontstane arbeidssituatie met Alex Pastoor op correcte wijze wordt afgehandeld.

Na het nieuws over Van Basten leek het de bedoeling dat assistent Pastoor de nieuwe hoofdtrainer zou gaan worden, maar dat gebeurde niet. Pastoor claimt te zijn ontslagen en heeft aangekondigd dat hij juridische stappen zal gaan ondernemen. Het was daarom twijfelachtig of AZ al een nieuwe hoofdtrainer mocht aanstellen, maar de weg is dus vrij.

Met Haar op de bank won AZ zondag met 1-0 van PEC Zwolle. "Het voelde alsof er iets van je afvalt", zei de interim-trainer voor de camera van FOX Sports. "Alles bij AZ ligt op dit moment onder een vergrootglas. De opluchting is dan wel groot als je drie punten pakt. Dit is het beste medicijn."

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties