Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ kruipt naar Feyenoord toe na winst in gespannen Grolsch Veste

Laatste update:

Van een fijne voetbalsfeer was zondag geen sprake in de Grolsch Veste. De harde kern van de club greep de ontmoeting met AZ aan om nogmaals hun onvrede over de technische staf kenbaar te maken en hadden na 45 minuten spelen nog meer reden tot klagen. FC Twente deed qua veldspel niet onder voor de opponent uit Alkmaar, maar werd afgetroefd op efficiëntie. Al in de elfde minuut was het raak: Markus Henriksen bracht de bal in na een verre hoekschop en vond Wesley Hoedt, die met een omhaal prachtig raak schoot.

Dabney Dos Santos en Aron Jóhansson liepen elkaar vervolgens in de weg bij een goede kans op de 2-0, waarna FC Twente via Renato Tapia en Luc Castaignos van zich deed spreken. Ook Jesús Corona kreeg de thuisfans even op de banken met een prachtige actie, die ruw werd afgebroken door een harde charge van Nemanja Gudelj. Niet veel later verdubbelden de gasten hun voorsprong. Jóhansson reageerde attent op het terugleggen van Mattias Johansson en wipte de bal bij de eerste paal over Nick Marsman heen: 0-2. FC Twente was daarna via een vrije trap Hakim Ziyech nog wel dreigend en raakte zelfs nog de paal, maar de 0-2 stand bleef tot het rustsignaal staan.

Na rust probeerde FC Twente wel om het gat te verkleinen, maar een offensief leverde weinig op. Opnieuw Ziyech en Tapia lieten zich gelden, terwijl Felipe Gutiérrez werd gestuit door Esteban. Henriksen en Berghuis waren aan de overkant gevaarlijker, maar verzuimden om de wedstrijd definitief in het slot te gooien, waardoor de thuisploeg mocht blijven hopen. Invaller Shadrach Eghan had daar nog een schepje bovenop kunnen doen, maar de Ghanees schoot na een goede actie van Castaignos naast.

Ook in de laatste twintig minuten slaagden de Enschedeërs er niet meer in om iets terug te doen, zelfs niet na een rode kaart bij de tegenpartij. Gudelj vergreep zich opnieuw aan Corona en zag zijn tweede geel. De Mexicaan was daarna zelf nog wel het dichtst bij de 1-2, maar slaagde er net niet in om een voorzet van Hidde ter Avest in het doel te krijgen. AZ hield zodoende stand en pakt de volle buit, waarmee het gat tot Feyenoord is verkleind tot drie punten. Twente blijft twaalfde.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
4
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties