Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ laat 'energierijke' back met 'gedurfde rushes' op huurbasis gaan

Laatste update:

GA Eagles-coach Foeke Booy is blij met de komst van Haps. "Een talentvolle linksback die zich bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen", vertelt hij op de clubsite. "Omdat hij bij AZ achter Simon Poulsen en Nick Viergever zit, kwam voor ons deze mogelijkheid voorbij. Met Haps erbij staan we weer wat sterker aan de linkerkant en kan hij ons helpen in ons doel: handhaven!"

Haps debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van AZ, in de thuiswedstrijd tegen PSV. Zowel op de clubsite van AZ als van GA Eagles schrijft men over zijn 'gedurfde rushes' en 'energierijke spel'. De linkspoot, die ook als linksbuiten kan spelen, heeft in Alkmaar een contract tot de zomer van 2015.

Een mooie versterking voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties