Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ legt zwakheden Feyenoord genadeloos bloot

Laatste update:

De eerste 45 minuten in Alkmaar waren niks minder dan spectaculair. AZ begon goed aan de wedstrijd, maar liep wel tegen een snelle achterstand aan. Ridgeciano Haps leek de bal weg te kunnen werken het lossen van doelman Sergio Rochet, maar de linksback deed dat ongelukkig. Hij raakte de knie van Michiel Kramer, waardoor de bal in het net viel. Heel even leek Feyenoord de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar een prachtactie van Markus Henriksen bracht beide teams weer in evenwicht. Met een simpele schijnbeweging stuurde de Noor eerst Miquel Nelom het bos in, om vervolgens koelbloedig af te ronden.

Feyenoord was het daarna even kwijt en drie minuten na de 1-1 tikte Janssen op aangeven van Alireza Jahanbakhsh de 2-1 binnen. De Rotterdammers mochten daarna van geluk spreken dat Kenneth Vermeer met een aantal uitstekende reddingen de schade beperkt hield, al waren er ook kansen aan de overzijde. Simon Gustafson, Eljero Elia en Kramer lieten bij een scrimmage voor het Alkmaarse doel echter na om de 2-2 binnen te werken. Op slag van rust mocht Dabney dos Santos namens AZ nog een keer alleen op Vermeer af, maar wederom sleepte de goalie de bezoekers erdoorheen.

Dat bleef echter niet goed gaan. AZ ging na rust door waar het gebleven was en nam dankzij Janssen snel verder afstand. De spits knalde na 53 minuten op schitterende wijze de 3-1 in de verre hoek en profiteerde niet veel later van opzichtig geblunder achterin bij Feyenoord. Dos Santos kon daardoor alleen op Vermeer af, maar hij zag zijn meegelopen ploeggenoot en stelde Janssen in staat om zijn derde van de middag te maken. Dit keer hoefde hij niet veel meer te doen dan de bal over de lijn te drukken.

De defensie van Feyenoord lag volledig op apegapen en het 'schaam je rot' daalde op de spelers neer vanuit het uitvak met meegereisde fans uit Rotterdam. Door missers avn de thuisploeg bleef de schade beperkt tot vier tegengoals, terwijl Vilhena de stand nog iets dragelijker maakte. De middenvelder schoot in minuut 72 van een meter of 25 schitterend raak via de onderkant van de lat en tekende daarmee voor de 4-2. Feyenoord herpakte zich daarna nog wel enigszins, maar was niet meer in staat om er nog een spannende wedstrijd van te maken.

Feyenoord komt beroerd uit de winterstop: na de nederlaag tegen PSV van vorige week gaan de Rotterdammers zondag keihard onderuit bij AZ. #ouch #winterdip

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Eindigt Feyenoord in de top vier?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties