Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ lijkt aangeschoten wild, maar dat is heel gevaarlijk'

Laatste update:

"Het is simpel om te zeggen dat je hetgeen dat gebeurd is achter je moet laten, maar je neemt het natuurlijk wel mee. Het gevoel van winnen of verliezen is allesbepalend richting de volgende wedstrijd. Je kunt je voorstellen dat het gevoel nu niet goed is", stelt Van den Brom op de website van AZ. "We hebben nu twee dagen de tijd om te herstellen en ons zondag te revancheren. Dan moeten we er weer staan. Daar hou ik me nu mee bezig."

"Het begint met kritisch zijn op mezelf en op de jongens", gaat de oefenmeester verder. "We moeten de rijen sluiten en de koppies weer in dezelfde richting krijgen. We moeten weer door. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar het is wel de enige remedie om uit een situatie als deze te komen. We spelen zondag thuis en dan willen we meteen de toon zetten om de kater van donderdag weg te spoelen."

De situatie lijkt voor tegenstander PEC Zwolle ideaal, maar daar is trainer Ron Jans het niet helemaal mee eens. "Het was niet goed wat ze lieten zien. Na donderdag lijkt AZ aangeschoten wild, maar dat is heel gevaarlijk. Ze zullen dit weekend iets recht willen zetten", stelt Jans op een persconferentie.

-
Denk jij dat AZ in eigen huis gaat winnen van PEC Zwolle?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties