Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ mag de beker eigenlijk niet meer uit handen geven'

Laatste update:

"Los van de beker doen we in de competitie nog mee, al is dit wel een mooie kans. Ik hoor om me heen mensen roepen dat we al in de finale staan. Maar zo denk ik niet", vertelt de bestuurder in gesprek met Voetbal International. "SC Cambuur is een goed voetballende ploeg die Ajax en FC Utrecht heeft uitgeschakeld. Ik vind het oprecht knap wat ze daar nu doen. Het past dit AZ zeker niet om op voorhand heel arrogant te worden."

AZ is samen met Cambuur, Vitesse en Sparta Rotterdam één van de kanshebbers voor de eindzege in het bekertoernooi. Voor Gertjan Verbeek, oud-trainer van de Alkmaarders, bestaat er echter geen twijfel over wie de favoriet is: "Dit mogen ze eigenlijk niet meer uit handen geven. Als je kijkt welke teams er nog over zijn, hebben ze een goede kans om de beker te winnen. En als ze daarin slagen, is iedereen die dikke nederlaag tegen Lyon weer vergeten", blikt hij vooruit tegenover De Telegraaf.

Wie maakt volgens de grootste kans op de winst van de KNVB Beker?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
8
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
129

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties