Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ moet pas op de plaats maken in titelrace na heuse thriller

Laatste update:

AZ was in blakende vorm afgereisd naar Zwolle, maar wist dat het voor een loodzware opgave stond. PEC bleef ongeslagen in zeven van zijn laatste acht wedstrijden voor eigen publiek en maakte in een uiterst vermakelijke eerste helft opnieuw grote indruk. De ploeg van John van 't Schip bood de nummer twee van de Eredivisie prima weerstand en nam na ruim een half uur voetballen ook de leiding in het het MAC³PARK stadion.

Nadat Ryan Thomas en Kingsley Ehizibue eerder nog goede kansen hadden gemist, wist Terell Ondaan wel te scoren. Marco Bizot redde in eerste instantie nog wel op een fraaie poging van Younes Namli, maar moest in de rebound alsnog capituleren. AZ beleefde zo een teleurstellende start, maar trok de stand vrijwel onmiddellijk weer gelijk via Alireza Jahanbakhsh. De Iraans international kroop bij een hoekschop van Teun Koopmeiners voor zijn directe tegenstander en gaf Diederik Boer het nakijken met een kopbal. Ondaan trof in de slotminuut van de eerste helft nog de lat.

AZ had het ook na de onderbreking lastig. De ploeg van Van den Brom zocht weliswaar naar een doelpunt, maar ontsnapte op het uur aan een nieuwe achterstand. Wout Weghorst voorkwam op de doellijn een treffer van Thomas en daarna dwong Mustafa Saymak Bizot tot een redding. Even later kon de doelman een kopbal van Youness Mokhtar plukken. Daarna vloeiden de krachten langzaam weg bij de thuisploeg, wat zowaar nog resulteerde in een slotoffensief voor AZ.

Mats Seuntjens was een kwartier voor tijd bijzonder dicht bij de 1-2 met een poging van een meter of veertig. De middenvelder zag doelman Boer iets te ver voor zijn doel staan en lepelde de bal vervolgens op de binnenkant van de paal. Daarna kopte Weghorst nog naast en redde Boer op een tegendraads schot van Jahanbakhsh. Daarmee leek de koek wel op, maar Van Polen kreeg twee minuten voor tijd toch nog een uitgelezen mogelijkheid om PEC de zege te schenken. Hij schoot vanaf elf meter echter hoog over.

-

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
0
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties