Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ nadert Feyenoord met rasse schreden na vierde zege van 2019

Laatste update:

NAC kreeg de rode lantaarn vorige week overgedragen van De Graafschap, maar het elftal van de geplaagde Mitchell van der Gaag kon tegen AZ bouwen op de relatief sterke thuisvorm: de laatste vijf competitieduels voor eigen publiek leverden tien punten op. De eerste kans van de wedstrijd was ook voor de thuisploeg. Sullay Kaikai werd de diepte ingestuurd door Robert Mühren, waarna de huurling van Crystal Palace uit een lastige hoek op Marco Bizot schoot. Kort erna loste Calvin Stengs aan de overzijde het eerste schot op doel af namens AZ: het afstandsschot van het toptalent werd uit de hoek gedoken door Benjamin van Leer.

AZ nam de regie daarna langzaam maar zeker in handen en dat resulteerde na ruim een halfuur voetballen uiteindelijk in de openingstreffer. Jonas Svensson bracht de bal vanaf de rechterkant van het veld in het strafschopgebied van NAC, waarna de opgestoomde Til alleen voor Van Leer beheerst afrondde: 0-1. Het doelpunt van Til mocht geen verrassing heten, want de middenvelder wist in zijn voorgaande drie competitieduels met NAC ook al twee keer te scoren. AZ kreeg daarna via Fredrik Midtsjö, Adam Maher en Thomas Ouwejan kansen op de 0-2, terwijl namens NAC Gervane Kastaneer op slag van rust de paal raakte.

Negen minuten na rust wist het team van Van den Brom zijn voordelige marge alsnog te verdubbelen. Stengs had na een actie over de rechterflank een fraaie steekpass in huis op Til, waarna de opgestoomde middenvelder Van Leer opnieuw de baas was. Daarna kreeg AZ in korte tijd twee enorme mogelijkheden om de score op te voeren. Björn Johnsen teisterde na voorbereidend werk van Midtsjö via de vingertoppen van Van Leer de lat, terwijl Oussama Idrissi uit kansrijke positie rakelings naast schoot. AZ kon de wedstrijd daarna eenvoudig uitspelen en zag de overwinning eigenlijk geen moment meer in gevaar komen. Bizot moest in de slotfase nog wel redden op een knal van Kastaneer, maar het slotakkoord werd uiteindelijk verzorgd door Gudmundsson, die scoorde na een assist van Idrissi.

-
Wie eindigt er dit seizoen hoger?

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
45
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
11
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
87
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
23
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
16
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties