Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ neemt aanvaller over van Ajax: 'Een echte ouderwetse linksbuiten'

Laatste update:

Gino Dekker belandde via de amateurs van DVS '33 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 augustus 2016 debuteerde de jeugdinternational in het betaalde voetbal tijdens de Jupiler League-wedstrijd tussen Almere City FC en Jong Ajax. "Ik ben een klassieke linksbuiten", omschrijft Dekker zichzelf op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik zoek graag mijn mannetje op en vind het ook fijn om in de diepte te worden gestuurd."

"Mijn handelsmerk is de voorzet met links, daarnaast heb ik ook een aardige trap met rechts. Dat zijn de kwaliteiten die de fans van me kunnen verwachten." Max Huiberts, directeur voetbalzaken, is verheugd met de komst van Dekker: "We zijn blij dat we opnieuw een talentvolle speler aan ons hebben kunnen binden. Een echte ouderwetse linksbuiten. Wij geven hem nu de kans om zich bij Jong AZ verder te ontwikkelen en vervolgens de stap naar het eerste te maken."

Een goede aanwinst voor AZ?

Meer nieuws

ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
12
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
7
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
21
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
15
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties