Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ ondanks minimale inspanning verzekerd van plek in halve finale beker

Laatste update:

Het begin van AZ was goed en overtuigend. De Alkmaarders wilden meteen ieder sprankje Overijsselse hoop de grond in boren en dat sorteerde effect. Na acht minuten spelen opende Vincent Janssen de score op aangeven van Alireza Jahanbakhsh. De voorzet van de Iraniër bij de eerste paal was precies op maat, waarna de recent zo trefzekere spits de bal met een stuit in de korte hoek knikte. Het was voor HHC pas het eerste tegendoelpunt in het bekertoernooi.

AZ leek door te stomen en was via Jahanbakhsh drie minuten later een paar centimeter verwijderd van de 2-0. Het schot van de buitenspeler vloog rakelings langs het doel van doelman Sander Danes, die zich weer een paar minuten later moest strekken na een kopkans voor Ben Rienstra. De middenvelder was op slag van rust ook gevaarlijk, maar vond opnieuw Danes op zijn pad, die daarmee de schade beperkt en het geloof bij de bezoekers in leven hield.

Het bleek ijdele hoop, want AZ bleef de bovenliggende partij en had in aanvallend opzicht weinig te vrezen van de topamateurs. Desalniettemin zal Van den Brom niet tevreden zijn geweest over wat zijn spelers het thuispubliek voorschotelden. Behoudens een knal van Jahanbakhsh en een heerlijke actie van Janssen, die zijn stiftje van de doellijn gehaald zag worden, gebeurde er lange tijd namelijk weinig. In de slotfase was het zelf nog even billenknijpen voor AZ, maar Stijn Wuytens en doelman Sergio Rochet voorkwamen met hun ingrepen een verlenging. Begin maart treedt AZ aan in de halve eindstrijd.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties