Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ praat met aanvoerder over aflopend contract: 'Denk dat we eruit gaan komen'

Laatste update:

"Ik heb het gevoel dat we eruit gaan komen. Ik heb het naar mijn zin en ben op mijn plek bij AZ. We hebben ook gesproken over een carrière na het voetbal. In welke rol dat zou zijn, dat weet ik nog niet. Ik wil hier gewoon graag blijven. Ik denk dat de club heel stabiel is en een duidelijke structuur heeft. Ik kan dus heel veel leren en ik denk dat ik ook zeker wat te bieden heb. Volgend seizoen gaan we kijken wat daarbij past", laat de 33-jarige aanvoerder weten via de officiële kanalen van zijn club.

Vlaar geeft aan dat hij zich zijn eigen seizoen anders had voorgesteld, meer had willen spelen en fitter had willen zijn. Op het moment dat hij er weer klaar voor was om te spelen, stond de verdediging van het elftal van John van den Brom echter goed: "Toen heb ik geduld moeten hebben. Ik heb gas gegeven op de training. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de andere jongens die wél speelden. Concurrentie maakt je beter. Het gaat om de club. Dat heeft me dan ook geen moeite gekost en ik ben daar ook nog nooit gefrustreerd over geweest."

AZ beleeft met een knappe derde plek in de Eredivisie een prima seizoen, maar liet onlangs in de bekerfinale de kans liggen om het jaar ook met zilverwerk af te sluiten. Vlaar is ondanks deze domper toch tevreden over de prestaties van zijn ploeg: "We hebben heel goed voetbal laten zien en het publiek vermaakt. Dat was een van onze doelstellingen en ik denk dat dat goed gelukt is. Natuurlijk kan het altijd beter. Ik merk ook aan de groep dat er meer inzit en er dingen voor verbetering vatbaar zijn. Dat is een uitdaging. Het is goed om te proeven dat de groep daarmee bezig is."

Vind jij dat AZ het contract van Ron Vlaar moet verlengen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
8
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties