Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ presenteert aanvaller van 4 miljoen euro met 'indrukwekkende statistieken'

Laatste update:

Via de Right to Dream Academy belandde de aanvaller in de zomer van 2018 bij het Deense FC Nordsjælland. Twee jaar geleden stapte Sadiq over naar het Zweedse BK Häcken. Bij deze ploeg kwam Sadiq vervolgens tot indrukwekkende statistieken, zo schrijft AZ zelf in het persbericht. Bij Häcken kwam Sadiq tot 27 goals en 8 assists in 43 officiële duels. In Zweden werd hij zowel landskampioen (2022) als bekerwinnaar (2023).

De komst van Sadiq naar AZ werd door zijn club BK Häcken uitgesteld tot na de play-offs om Europees voetbal. Dat bleek uiteindelijk een terechte beslissing, want Sadiq toonde donderdag tijdens zijn afscheidswedstrijd andermaal zijn waarde voor de Zweedse topclub. Op bezoek bij het Schotse Aberdeen (1-3) was hij twee keer trefzeker, waardoor de groepsfase in de Europa League werd veiliggesteld.

"AZ wilde mij heel graag hebben. Dat geeft een goed gevoel", zegt Sadiq op de clubsite van de Alkmaarders. De aanvaller kijkt met een goed gevoel terug op een succesvolle periode in Zweden. "Het is bijzonder om een prijs te winnen met een club. Het was geweldig om dat terug te kunnen geven aan de supporters." Sadiq had met twee treffers in zowel de finale als in de halve finale van de Zweedse beker een belangrijk aandeel in de bekerwinst.

"Ibrahim heeft twee jaar constant gepresteerd bij BK Häcken", zegt directeur voetbalzaken Huiberts. "We wilden er graag nog een aanvaller bij hebben. Daarom hebben we doorgepakt met de komst van Ibrahim. Het is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan, maar hij speelt voornamelijk vanaf de rechterflank en zou ook in de spits kunnen spelen. Met het binnenhalen van Ibrahim voegen we opnieuw veel kwaliteit toe aan de voorhoede."

Meer nieuws

Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
1
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
17
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
17
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
9
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties