Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ, PSV, FC Twente en Standard Luik azen op voormalig Ajax-talent'

Laatste update:

Standard Luik lijkt de club met de meest serieuze interesse in Antonucci, wiens contract in de Ligue 1 nog twee jaar doorloopt. De Belgische topclub heeft naar verluidt anderhalve week geleden al een poging gewaagd om hem in te lijven. Standard Luik wil hem huren met een optie tot koop, maar daar ging Monaco niet in mee. Desondanks zijn beide club nog met elkaar in onderhandeling over een eventuele overstap. Woensdag nemen Monaco en Standard Luik het tegen elkaar op in een vriendschappelijk duel, maar Antonucci zal hierin niet deelnemen.

Monaco wilde Antonucci graag stallen bij Cercle Brugge, de club waarmee een samenwerkingsverband is opgestart. De middenvelder heeft dat idee naar de prullenbak verwezen omdat hij toe is aan een nieuw project. Standard Luik is een optie, maar dat geldt ook voor AZ, PSV en FC Twente. De drie Eredivisie-clubs zouden volgens het Franstalige dagblad concreet zijn voor Antonucci. Het talent is geen onbekende in Nederland. In 2015 kwam hij als groot talent over van Anderlecht naar Ajax. In 2017 werd hij weggekocht door AS Monaco.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties