Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ schrapt laatste training in Denemarken om opvallende reden

Laatste update:

Volgens trainer Pascal Jansen van AZ woog een kennismaking niet op tegen de reistijd die AZ kwijt zou zijn door het reizen van en naar het stadion, genaamd het Cepheus Park Randers. "Van hotel naar stadion was ruim drie kwartier rijden. Dat gaf de doorslag", geeft hij daags voor de wedstrijd aan. "Ik heb begrepen dat Denemarken van het slot is gegaan en dat het er heel druk is. Het was een hele klus om überhaupt een hotel te krijgen."

Meer: Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ

AZ werkte de laatste training zodoende woensdag af op Kalverhoek, het eigen trainingscomplex, voordat de ploeg op Schiphol in het vliegtuig stapte richting Midden-Jutland. De Alkmaarders vertrokken met een volledig fitte selectie van 24 man naar Denemarken. Doelman Peter Vindahl kan in zijn vaderland zijn Europese debuut voor AZ maken, nadat hij zaterdag in de verloren thuiswedstrijd tegen PSV (0-3) al zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie speelde.

"Ja, dat is snel", beaamde Vindahl woensdag in gesprek met AZ TV. "Het is altijd leuk om terug te gaan en hopelijk verslaan we die Deense gasten. Ik geloof echt dat we een beter team hebben. Het tempo hier in Nederland ligt een stuk hoger. En als we dat negentig minuten hoog kunnen houden, dan winnen we zeker." Jansen noemt Randers een 'fysieke ploeg met een fysieke speelstijl'.

-

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties