Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ slaat aanval Utrecht simpel af en mag naar voorronde Europa League

Laatste update:

Voor FC Utrecht was de opdracht simpel: winnen met minimaal drie doelpunten verschil om nog vierde te worden. Dat streven kon echter al vrij snel de prullenmand in, want na drie minuten opende Rigdeciano Haps de score. De back kreeg de bal mee van Joris van Overeem en rondde af. De thuisploeg stelde daar niet veel tegenover en kreeg in de slotfase van de eerste helft opnieuw de deksel op de neus.

Mark van der Maarel vergiste zich lelijk in Dabney dos Santos, die de bal voor de voeten van de verdediger wegkaapte en een vrije doortocht had richting het Utrechtse doel. Met een droge schuiver vond hij vervolgens het net. Utrecht deed na de pauze wel iets terug via Rico Strieder. De Duitse middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten rond de zestien en haalde schitterend uit.

AZ herpakte zich echter meteen. Vincent Janssen liet nog een enorme kans op de 1-3 liggen, maar kort daarop maakte de topscorer van de Eredivisie die misser goed door op aangeven van Mattias Johansson te scoren. De hoop op een comeback verdween daarmee volledig bij de spelers van de thuisploeg, die er in de laatste twintig minuten niet al te veel meer aan deden. FC Utrecht gaat de play-offs in, AZ meldt zich volgend jaar in de voorronde van de Europa League.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
8
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
7
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
4
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties