Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ strikt tiener uit Trinidad en verlengt contract van 'heel groot talent'

Laatste update:

Garcia speelt momenteel bij Central FC, maar komt ook uit voor zijn schoolteam Shiva Boys Hindu College in de zogenoemde Secondary School Football League (SSFL). Met profclub Central tekende hij in maart overigens een tweejarig contract, maar hij wacht nog altijd op zijn officiële debuut in het eerste elftal van the Sharks. Als de transfer naar AZ doorgaat, dan gaat hij zijn debuut voor Central mogelijk ook nooit maken.

Het valt niet uit te sluiten dat de Nederlandse zaakwaarnemer Humphrey Nijman (foto) bij de overstap van Garcia betrokken is. In oktober 2011 regelde hij voor Garcia en vier andere talenten uit Trinidad visa om naar Europa af te reizen om proefperiodes af te werken bij verschillende clubs. Central zou echter niet willen dat Nijman officieel de zaakwaarnemer van Garcia wordt, omdat de speler dan waarschijnlijk definitief naar Europa verhuist.

Van Overeem
AZ heeft donderdag de optie in het contract van Joris van Overeem gelicht en hierdoor ligt de middenvelder nu tot de zomer van 2017 vast in Alkmaar. Het twintigjarige talent komt momenteel op huurbasis uit voor FC Dordrecht, maar keert na dit seizoen terug bij AZ. "We zijn erg tevreden met de ontwikkeling van Van Overeem. Hij stond bij ons al jaren bekend als een heel groot talent", zegt directeur Earnest Stewart op de clubsite.

Denk jij dat Joris van Overeem gaat doorbreken bij AZ?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties