Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Play To Unite: Ajax en BIF All Stars organiseren oefenduel in kader gelijkheid

Laatste update:

De BIF All Stars, gehost en georganiseerd door de Black Impact Foundation, is in het leven geroepen om inclusiviteit en gelijkheid te bevorderen onder het evenementthema 'Play To Unite'.

Meer: Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland

Op de officiële clubwebsite legt de organisatie breder uit waarom het initiatief is opgericht. "In een wereld die meer verdeeld is dan ooit, geloven wij dat sport de kracht heeft om mensen te verenigen. Daarom zijn we de BIF All Stars gestart: een uniek, wereldwijd collectief van voormalige voetballegendes van Afrikaanse afkomst en daarbuiten die spelen om te verenigen, te verbinden en te inspireren."

"De BIF All Stars leggen een bijzondere nadruk op het betrekken van jongeren en hun gemeenschappen, met een sociaal nevenprogramma dat lokale jongeren de kans geeft om hun helden te ontmoeten. De BIF All Stars zullen actief deelnemen aan het bereiken van de lokale gemeenschap, waarbij jongeren worden geïnspireerd, gemotiveerd en mondiger gemaakt door middel van plezier, spel en zinvolle dialoog", valt er verder te lezen.

De opbrengst van de evenementen waaraan het elftal deelneemt zal worden besteed aan het bevorderen van initiatieven op het gebied van sport, studiebeurzen, gezondheid en gemeenschapsvorming. Er worden ook bijdragen geleverd aan stichtingen en jeugdprogramma's in de gastlanden van de All Stars.

De indrukwekkende spelerslijst van Afrikaanse komaf bestaat uit onder meer Didier Drogba, Sol Campbell, Cafú, Sulley Muntari, Nwankwo Kanu, Jimmy Floyd Hasselbaink en de doelman Dida.

Aan Amsterdamse zijde doen onder meer Jari Litmanen, Frank de Boer, Maxwell en Wesley Sneijder mee. Clarence Seedorf, Michael Reiziger en Edgar Davids spelen bij beide elftallen mee.

Aankomende zaterdag spelen de All Stars dus tegen de Ajax Legends, dat onlangs nog op Anfield tegen de Liverpool Legends speelde. Om 20:30 uur wordt er afgetrapt in het Olympisch Stadion, maar het stadion opent al twee uur eerder. Kaarten zijn nog steeds te koop op de website.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
12
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties