Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ teistert de lat en gaat hard onderuit in Duitsland

Laatste update:

Het Augsburg van trainer Markus Weinzierl is de rodelantaarndrager in de Bundesliga, maar wist in eigen stadion dus wel te winnen van de huidige nummer elf van de Eredivisie. Het eerste gevaar kwam wel van AZ, want Markus Henriksen raakte de paal. De ploegen deden weinig voor elkaar onder, maar na 24 minuten werd opeens de ban gebroken door Augsburg: Raúl Bobadilla schoot een vrije trap er via de onderkant van de lat in. De druk op het doel van keeper Gino Coutinho hield vervolgens aan en na negen minuten was de 2-0 een feit in de WWK Arena.

Bobadilla dribbelde vanaf links naar binnen en schoot ongehinderd raak met een diagonaal schot. Trainer John van den Brom greep daarna direct in en slachtofferde Henriksen ten faveure van Thom Haye, maar veel leek die mutatie aanvankelijk niet uit te halen. De beste kans was namelijk nog voor Augsburg, maar Caiuby schoot na een counter voorlangs. Op slag van rust viel echter toch nog de 2-1: Vincent Janssen nam een diepe bal van Derrick Luckassen aan op zijn borst en schoot hem vervolgens door de benen van de doelman tegen de touwen.

AZ hoopte in de tweede helft door te drukken, maar in de eerste minuten was Augsburg feller en zag Van den Brom zich genoodzaakt om nogmaals te wisselen: Celso Ortiz verving Ben Rienstra. Daarna ging het lopen met de zwarthemden: Jeffrey Gouweleeuw plaatste de bal na een combinatie met Janssen tegen de lat, Janssen stuitte vervolgens in de korte hoek op doelman Marwin Hitz en na een uur raakte ook Alireza Jahanbakhsh met een krullend schot het houtwerk. AZ werd daarmee het eerste team in het huidige Europa League-seizoen dat in één duel driemaal het aluminium raakte.

Van den Brom en consorten verdienden langzamerhand wel een doelpunt, maar halverwege de tweede helft schoot Dong Won-Ji na een mooie rush de 3-1 in de verre hoek en Bobadilla bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand op 4-1. De 28-jarige Paraguayaan profiteerde van geklungel van Jop van der Linden en prikte de bal in de korte hoek van Coutinho. Hem kreeg vervolgens een publiekswissel gegund door Weinzierl: Bobadilla werd vervangen door Tobias Werner. In de laatste tien minuten kon AZ geen vuist meer maken en kabbelde het duel naar het einde.

-
Denk jij dat AZ in Europa overwintert?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties