Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'AZ trekt hier voordeel uit, maar Ajax zal tot op het bot getergd zijn'

Laatste update:

Esteban werd vorige week door een hooligan met een stadionverbod van achteren aangevallen en verweerde zich daarop. Hij gaf de man twee trappen, waarop arbiter Bas Nijhuis hem rood gaf voor een gewelddadige handeling. Toen AZ-coach Gertjan Verbeek dat zag, haalde hij al zijn spelers terstond van het veld. Verbeek sommeerde hen te douchen en liet hen daarna de bus instappen om terug te rijden naar Alkmaar. Molenaar vindt de beslissing van de KNVB om de rode kaart te seponeren, op 0-0 te beginnen en Estebans kaart kwijt te schelden heel rigoureus.

"Een nogal heftig besluit, als Ajax-supporter vind ik dit een vrij heftige beslissing", zegt Molenaar tegen de NOS. "Alles wordt nu op het conto van Ajax geschreven, maar het was voor iedereen helder en zichtbaar dat de AZ-spelers door Verbeek van het veld werden gehaald. Hij heeft zich verschanst in de kleedkamer en is in weerwil van de scheidsrechter niet meer op het veld verschenen, toch?"

Dat Verbeek 'veiligheid' aanvoerde als argument om AZ van het veld te halen, doet Molenaar af als een 'kulargument'. "In de zestien jaar dat de Amsterdam ArenA nu bestaat is dit één keer gebeurd, door onoplettendheid van de stewards. Er was bij die gracht een bepaalde brug niet weggehaald, daardoor kon die jongen het veld op. Dat is nooit eerder gebeurd en zal ook nooit meer gebeuren, dus dat argument van veiligheid was absoluut kul." Volgens Molenaar had de beslissing van Verbeek niet beloond moeten worden. "AZ stond 1-0 achter, de scheidsrechter gaf Esteban terecht rood, Nijhuis handelde keurig", somt hij op.

"Maar de aanklager seponeert de kaart en Ajax krijgt alles nu in de schoot geworpen. Nu heeft alleen Ajax een straf, AZ trekt hier voordeel uit. Het moet zonder thuispubliek de hele wedstrijd overspelen op een donderdagmiddag, elf tegen elf. Of Ajax gaat verliezen? Nee, dat zeg ik niet, Ajax zal getergd zijn tot op het bot. Maar juridisch vind ik dit een zeer onaanvaardbare uitspraak. De schuld die AZ aan de staking had wordt op geen moment tot uitdrukking gebracht."

Keje Molenaar heeft gelijk

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
12
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties