Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ troefde Manchester City af: 'Twee procent kans dat je daar doorbreekt'

Laatste update:

Lenny Macnack, vader van Margaret en tevens oud-voetballer van onder meer Telstar en FC Volendam, laat in gesprek met het clubkanaal van AZ weten waarom een overstap naar Engeland geen doorgang vond. "Een grote club met heel veel contractspelers", zegt Macnack over Manchester City, dat het negentienjarige talent wilde verhuren. "De kans dat je daar doorbreekt is misschien twee of drie procent. Dus dat is heel weinig." City was overigens niet de enige club met belangstelling, want volgens het regionale dagblad meldden ook Fortuna Sittard en Anderlecht zich voor Margaret, die uiteindelijk voor AZ koos.

Margaret maakte bij Vitesse zijn debuut in het eerste elftal en speelde vier wedstrijden in de Eredivisie. De club uit Arnhem zag hem als een groot talent en wilde dan ook graag met hem door, maar de contractonderhandelingen liepen echter stuk, doordat partijen op details niet tot een akkoord konden komen. "AZ is een warme club met een goede opleiding", zei de aanvaller bij zijn presentatie in Alkmaar. "Veel jongens breken hier door. Daarnaast woon ik in Heerhugowaard, dus het is lekker in de buurt. Ik ben een sterkte spits met snelheid. In combinatie met mijn techniek en scorend vermogen wil ik dit seizoen vlammen bij Jong AZ." In het afgebroken seizoen kwam hij tot vier doepunten in zeventien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
12
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties