Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ verlengt contract van Ferdy Druijf en stemt in met nieuwe huurperiode

Laatste update:

"Ferdy heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn half jaar in België. Hij krijgt daar de kans om veel speelminuten te maken en zich verder te ontwikkelen. Ferdy is op een leeftijd waarbij het belangrijk is om veel te spelen", zegt technisch directeur Max Huiberts op de website van AZ. Het Gazet van Antwerpen maakte maandag al melding van de aanstaande verlenging van de huurovereenkomst tussen AZ en KV Mechelen.

Volgens de berichtgeving zijn de betrokken partijen het de afgelopen dagen eens geworden over de tijdelijke overstap van Druijf. De spits ontbrak afgelopen zaterdag al in de wedstrijdselectie van AZ voor het oefenduel met NEC (4-1 winst). Het Gazet van Antwerpen schreef dat het al langer bekend was Druijf een langer verblijf zag zitten bij Mechelen. De aanvaller moest vorig seizoen bij AZ genoegen nemen met een reserverol en vond in de Belgische competitie vanaf januari zijn draai; in twintig wedstrijden was hij zes keer trefzeker. In zijn laatste tien wedstrijden was Druijf goed voor vijf goals en zes assists.

Mechelen-trainer Wouter Vrancken maakte aan het einde van vorig seizoen al kenbaar dat hij Druijf graag wilde behouden. De afkoopsom in het huurcontract van AZ van 3,5 miljoen euro vormde echter het grootste obstakel, zo klonk het. AZ wilde Druijf volgens de krant het liefst definitief van de hand doen en ook de speler zelf hoopte op een definitieve transfer, maar na wekenlange onderhandelingen is opnieuw gekozen voor een huurconstructie. Druijf, die vrijdag nog zijn gezicht liet zien op een barbecue tijdens de afsluiting van het trainingskamp van Mechelen in Oosterbeek, sluit naar verwachting in de komende dagen aan bij de selectie van Vrancken.

In Alkmaar had hij onder trainer Pascal Jansen te maken met concurrentie van Myron Boadu. Technisch directeur Max Huiberts werkt daarnaast volgens De Telegraaf ook aan de komst van Vangelis Pavlidis, die nu nog onder contract staat bij AZ. Volgens het dagblad heeft de Griekse spits een prijskaartje van tweeënhalf miljoen euro om zijn nek hangen. De 22-jarige aanvaller heeft bij de Tilburgse clubleiding aangegeven dat hij graag een stap hogerop wil maken in Nederland. Na Sam Beukema moet Pavlidis de tweede zomeraankoop worden voor AZ.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
9
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
32
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties