Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ voert positieve gesprekken over mogelijke transfer Myron Boadu'

Laatste update:

Het aflopende contract van Jovetic werd niet verlengd. Monaco is derhalve op zoek naar een aanvallende versterking en kwam zodoende uit bij Boadu. Vorige week meldde Nice-Matin al dat Monaco interesse heeft in de twintigjarige spits, wiens contract in Alkmaar doorloopt tot aan de zomer van 2023. De Franse krant schreef vorige week over een transfersom van minstens vijftien miljoen euro.

Ondanks het vertrek van Jovetic beschikt hoofdtrainer Niko Kovac over genoeg aanvallers in zijn selectie. Mocht de overgang doorgang vinden, dan krijgt Boadu te maken met concurrenten als Wissam Ben Yedder en Kevin Volland. Ook de talentvolle Italiaanse spits Pietro Pellegrini staat onder contract bij Monaco. Hij werd begin 2018 voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van Genoa.

Over de toekomst van Boadu, goed voor 38 doelpunten in 88 wedstrijden bij AZ, wordt al enige tijd gespeculeerd. Sport1 meldde in mei dat Julian Nagelsmann de aanvaller naar Bayern München zou willen halen. Twee maanden later echter lijkt de interesse vanuit Duitsland te zijn bekoeld. Boadu werd in de wandelgangen ook in verband gebracht met Ajax, AC Milan, Juventus, Liverpool en Paris Saint-Germain.

Myron Boadu doet er goed aan om naar AS Monaco te gaan

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties