Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ vraagt om forse bijdrages uit Europees voetbal voor noodfonds'

Laatste update:

AZ zou het voorstel eind vorige week al bij de KNVB en de Eredivisie CV hebben neergelegd. Dinsdag werd het plan tijdens een conference call met de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en andere belanghebbenden nog eens onder de aandacht gebracht.

Volgens de plannen van AZ storten Nederlandse clubs die zich voor de groepsfase van de Champions League weten te plaatsen de komende 2 seizoenen 25 procent van hun inkomsten in het noodfonds. Voor clubs uit de Europa League zou dit aandeel op vijftien procent liggen. Het voorstel van de Alkmaarders hangt niet samen met het al dan niet afmaken van het huidige seizoen.

AZ staat momenteel op de tweede plek in de Eredivisie en gaat, als dat zo blijft, de voorrondes van de Champions League in. Als de ploeg van trainer Arne Slot door weet te stoten naar het hoofdtoernooi zou het zelf ook een flinke bijdrage leveren aan het noodfonds. De KNVB heeft dinsdag de intentie uitgesproken om het seizoen halverwege juni te hervatten, al is het nog niet zeker dat dit tot de mogelijkheden behoort.

Zou jij dit een goed idee vinden?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
1
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
26
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties