Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ werkt niet mee aan binnenlandse transfer: 'En dat is funest voor mij'

Laatste update:

Ouwejan kwam vorig seizoen tot 31 Eredivisie-duels, allen als basisspeler. Dit seizoen werd hij naar het middenveld verdreven, maar door de komst van Dani de Wit was ook daar geen plek meer voor Ouwejan. "Dit scenario had ik in de zomer niet zien aankomen", aldus Ouwejan in gesprek met De Telegraaf. "Zeker niet omdat ik vorig seizoen volgens de statistieken van Opta nog de beste speler van AZ was."

De bankzitter probeert zich op de trainingen zo goed mogelijk te laten zien. "Er zat niets anders op. Maar het is een ongelooflijk frustrerende situatie", vertelt de 23-jarige linkspoot. Volgens de krant is er vanuit de top en subtop van de Eredivisie genoeg interesse in Ouwejan. AZ heeft hem echter laten weten dat er niet wordt meegewerkt aan een binnenlandse transfer. Hij vreest er dan ook voor dat hij nog een halfjaar op de bank moet zitten. "En dat is funest voor mij, zeker na twee goede seizoenen."

Ouwejan is inmiddels te oud voor Jong AZ, waardoor hij ook niet in de Keuken Kampioen Divisie mag uitkomen. Hij lijkt daarom te azen op een vertrek uit Alkmaar. "Ik wil spelen, heel veel zelfs. Nu is het aan de club om daar iets mee te doen. Het laatste wat ik wil is nog zo'n half jaar door te moeten maken", besluit Ouwejan. Het duel tussen Heerenveen en AZ begint zaterdagavond om 18.30 uur.

Thomas Ouwejan zou een goede linksback zijn voor PSV

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties