Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ wil 'meedenken' over transfer na drastisch veranderde situatie

Laatste update:

"Sergio heeft nog een contract voor een jaar, maar wij zullen met hem meedenken over een vertrek", zo verklaart directeur voetbalzaken Max Huiberts vrijdag in gesprek met De Telegraaf. Dertien maanden geleden koos AZ ervoor om de samenwerking met Rochet te verlengen. "We zien toekomst in Sergio", zei Huiberts toentertijd. "Hij is een jonge doelman en we denken dat er nog veel rek in hem zit."

Rochet presteerde in de eerste seizoenshelft wisselvallig en dat leidde in januari tot de komst van Krul, die meteen in de basis werd geposteerd. De 24-jarige Uruguayaan was tot dat moment ruim een jaar lang de eerste doelman van AZ. Jeugdproduct Nick Olij, 21 jaar, heeft een nieuw contract aangeboden gekregen van twee jaar, met een optie op nog twee jaar. Hij moet volgend seizoen de eerste keeper worden van Jong AZ.

Gino Coutinho verwacht binnen afzienbare tijd een nieuwe aanbieding van AZ. Hij is de beoogde tweede doelman, net als dit seizoen. Marco Bizot, die een aflopend contract met Racing Genk heeft, is in beeld om vanaf 2017/18 eerste doelman van AZ te worden. De eerste gesprekken tussen beide partijen zijn al achter de rug.

Sergio Rochet of Tim Krul?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties