Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ wil ontevreden PSV'er als vervanger van Gudelj'

Laatste update:

De clubleiding van AZ ziet in Ritzmaier een meer dan geschikte opvolger van Gudelj. De 22-jarige Oostenrijker speelde vorig jaar op huurbasis voor SC Cambuur en hoopte zich dit seizoen in de basis te spelen bij PSV, maar mocht van Phillip Cocu alleen vijf keer invallen in de Eredivisie. Hij moet het verder met wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League doen. Volgens de dagbladen mag hij komende zomer uit Eindhoven vertrekken. AZ heeft zich echter nog niet bij technisch manager Marcel Brands gemeld.

"Ik heb wel de kwaliteiten om in de Eredivisie te spelen, dat niveau kan ik aan", zo verzekerde Ritzmaier, die een contract tot medio 2018 heeft, drie weken geleden. "Het is voor volgend seizoen een optie om mij te laten verhuren of misschien ga ik wel helemaal weg bij PSV." Jesper Drost zou ook een kandidaat zijn bij AZ. De 22-jarige middenvelder heeft een contract tot medio 2017 met PEC Zwolle.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties