Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ wil opvolger Holman uit Jupiler League halen: 'Ik heb contact gehad'

Laatste update:

"Met AZ heb ik contact gehad", bevestigt de 21-jarige aanvaller aan Omroep Brabant "Eerst wil ik me op het belangrijke slot van de competitie richten. Daarna kijk ik wel wat er concreet wordt." Verbeek heeft nog een contract voor een seizoen. "Dus heeft FC Den Bosch alle recht een transfersom te vragen. Ik hoef niet weg. Als ik ga, dan moet het de juiste stap zijn. Anders blijf ik liever nog een jaar hier."

Trainer Alfons Groenendijk ziet Verbeek liever in Den Bosch blijven. "Danny is een echte linksbuiten naar mijn hart, die altijd de bal wil hebben. Blijft hij in zichzelf investeren, dan voorzie ik een mooie toekomst. Naar AZ gaan? Dat is top van Nederland en daar zou hij moeten vechten voor zijn plek. Je kunt ook zeggen dat het misschien beter is eerst nog een jaar veel wedstrijden te spelen in de Jupiler League."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties