Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ worstelt met zichzelf en stelt voor vijfde wedstrijd op rij teleur

Laatste update:

Excelsior hield slechts drie punten over aan zijn laatste elf wedstrijden op vreemde bodem, maar de Rotterdammers gingen brutaal van start in het AFAS Stadion. Na amper twee minuten spelen werd Hicham Faik door Stanley Elbers alleen voor Tim Krul gezet, maar het schot van de middenvelder vloog naast het doel van de goalie. De enorme mogelijkheid voor Excelsior leek de thuisploeg wakker te schudden. AZ kwam iets beter in zijn spel en dat resulteerde in de twintigste minuut in de openingstreffer.

Dabney dos Santos werd weggestuurd door Joris van Overeem, waarna de aanvaller alleen op Warner Hahn af kon. Dos Santos stuitte in eerste instantie nog op de doelman, maar kreeg tot tweemaal toe een herkansing en bracht AZ uiteindelijk met enig fortuin op voorsprong: 1-0. De Alkmaarders wisten daarna niet door te drukken en ondervonden na de onderbreking een stuk meer tegenstand.

Excelsior kwam sterker uit de kleedkamer en kreeg uiteindelijk loon naar werken. Nadat Alfredo Fredy en Ryan Koolwijk eerder nog goede kansen om zeep hadden geholpen, nivelleerde Mike van Duinen na een uur spelen alsnog de score. De spits profiteerde optimaal van gestuntel achterin bij AZ en bracht Excelsior met een intikker verdiend langszij: 1-1. Na de gelijkmaker maakte AZ jacht op de overwinning, maar Excelsior weerde zich kranig en hield uiteindelijk een kostbaar punt over aan het treffen.

-
Denk jij dat AZ bij de eerste zeven gaat eindigen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties