Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ zonder Oussama Idrissi aan de aftrap tegen Dynamo Kiev

Laatste update:

Slot gaf in aanloop naar de wedstrijd al aan dat Idrissi en Stengs niet helemaal fit zijn. Laatstgenoemde verschijnt desondanks aan de aftrap, maar zal mogelijk de negentig minuten niet vol maken. "Calvin kan geen negentig minuten spelen en op de lange termijn zal dat zeker niet goed zijn, maar nood breekt ook wetten bij zo'n wedstrijd", aldus de trainer voorafgaand aan de wedstrijd op de persconferentie. "Als er van tevoren veel spelers uitgaan zal hij toch die negentig minuten vol moeten maken."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

AZ plaatste zich ternauwernood voor de derde voorronde. In de vorige ronde keek het team van Slot lange tijd tegen een achterstand aan. Vlak voor tijd kreeg het een strafschop, die benut werd door aanvoerder Teun Koopmeiners. In de verlenging zorgde invaller Albert Gudmundsson ervoor dat AZ met 3-1 won en zich kwalificeerde voor de volgende ronde.

AZ en Dynamo Kiev stonden in het seizoen 2010/11 voor het laatst tegenover elkaar. De club uit Oekraïne won destijds beide duels in de Europa League. Mochten de Alkmaarders erin slagen om te winnen, dan zijn Rapid Wien en AA Gent de mogelijke tegenstanders in de laatste ronde voor de groepsfase van het Europese clubtoernooi.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Vlaar, Koopmeiners, Wijndal; Midtsjö, Clasie, De Wit; Stengs, Boadu, Gudmundsson

-
Wie bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
0
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
9
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
12
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties