Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo

Laatste update:

Op het moment draagt De Graafschap een jubileumlogo op het shirt. Dit embleem is afgeleid van een eerder logo van de club.

Dit logo is volgens de Eerstedivisionist 'dusdanig goed' ontvangen, dat er werd overwogen definitief over te stappen op het oude logo. Daarover is nu gestemd, met als gevolg dat De Graafschap daadwerkelijk terug zal stappen op het oude logo.

"We hebben zoveel lovende reacties op dit jubileumlogo gehad, dat we intern hebben uitgezocht of het mogelijk zou zijn om ons oude logo te herintroduceren", legde directeur algemene zaken Michael Ogubai uit. Daarop kwam woensdag een vervolg.

"Aangenomen!", zo begon de club vol trots. "In grote meerderheid hebben de leden van de Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap ingestemd met het wijzigen van het logo. Per volgend seizoen is ons logo terug!", zo valt te lezen.

"Het voorgestelde logo is tijdloos, modern en de 'G' van De Graafschap is nog prominenter aanwezig. Die 'G' is waar men landelijk aan denkt zodra het over De Graafschap, De Vijverberg en Superboeren gaat. Een krachtig beeldmerk dat past bij een club als De Graafschap."

De club is in de Keuken Kampioen Divisie nog altijd in de race om promotie naar de Eredivisie. Momenteel bezet De Graafschap de zesde plek en een ticket voor de play-offs om promotie en degradatie kan het elftal van Jan Vreman niet meer ontgaan.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
7
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
14
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
7
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Reacties