Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international

Laatste update:

Olmo beschikt bij die Roten Bullen nog over een contract tot medio 2027, maar hij zou komende transferperiode al voor zestig miljoen euro kunnen vertrekken als Bayern bereid is die afkoopclausule te betalen.

Max Eberl, sportief directeur bij Bayern München, kent Olmo nog van zijn periode bij RB Leipzig en hoopt hem te kunnen overtuigen van een overstap. Volgens de berichtgeving volgen ook twee Premier League-clubs de ontwikkelingen rond Olmo op de voet.

Barcelona zal overigens zeker niet aan de ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro kunnen voldoen, maar toch zal de club een poging wagen de Spaans international los te weken bij RB Leipzig, zo meldde Mundo Deportivo eerder.

Volgens de berichtgeving uit Spanje is Deco vooral gecharmeerd van Olmo, die hij als een echte nummer 10 ziet. In de optiek van de sportief directeur kan de Spanjaard op alle aanvallende posities uit de voeten en is Olmo tevens geschikt om kort achter de voorhoede te opereren.

Deco is naar verluidt ook onder de indruk van het karakter dat Olmo toont tijdens wedstrijden van RB Leipzig. Het jeugdproduct van Barcelona wordt gezien als een fysiek sterke en hongerige speler die het goede voorbeeld geeft aan zijn ploeggenoten.

Olmo is volgens Deco een technische begaafde speler die zijn voeten laat spreken. "Een stille leider die altijd een paar stappen vooruitdenkt." Olmo maakte enkele jaren deel uit van de jeugdopleiding van Barcelona, maar brak nooit door. Via Dinamo Zagreb kwam de spelmaker in 2020 bij RB Leipzig terecht. Afgelopen seizoen maakte hij in 21 Bundesliga-wedstrijden 4 goals en gaf hij 5 assists.

Meer nieuws

Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
1
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
4
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
17
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
30
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
123
Live meepraten op het EK: Servië - Engeland
116

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties