Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'B-team' van Real Madrid maakt indruk in fikse overwinning in Riazor

Laatste update:

Real Madrid speelde een uitstekende eerste helft in Riazor en profiteerde optimaal van de defensieve gebreken van Deportivo. Na 52 seconden liep de thuisploeg reeds achter de feiten aan: Álvaro Morata ontving een uitstekende pass van Isco en liet Germán Lux met een hard schot volslagen kansloos. Na veertien minuten spelen verdubbelde James Rodriguez de voordelige marge. Uit een voorzet van Lucas Vázquez vanaf de rechterkant zorgde de Colombiaan bij de eerste paal voor het tweede doelpunt van los Merengues.

Deportivo leep rijp voor het slachthuis en mocht Lux dankbaar zijn dat het na een half uur al niet tegen een 0-4 achterstand aankeek. De doelman keerde pogingen van Lucas Vázquez en Morata en zag in de 34e minuut hoe zijn inspanningen beloond werden. Een waardeloze inzet van Gaël Kakuta kwam terecht bij Florin Andone, die rust de 1-2 kon maken. Eén minuut voor rust sloeg Lucas Vázquez toe. Na goed voorbereidend werk van Isco zette Marcelo voor en de Galiciër kon simpel voor de 1-3 zorgen.

In de tweede helft gaf Real Madrid de voorsprong niet uit handen en liep men zelfs verder uit. Na 66 minuten spelen omspeelde Morata de in de rust ingevallen Przemyslaw Tyton en bediende hij James: 1-4. Negen minuten later maakte Isco het vijfde doelpunt van de bezoekers. Na een voorzet van Lucas Vázquez schoot hij bij de tweede paal met rechts binnen. De uitstekende spelende doelpuntenmaker werd vervolgens gewisseld, net als de eveneens goed spelende Marco Asensio. Een rake kopbal van Joselu in de 83e minuut leek het laatste wapenfeit van de wedstrijd te worden, maar Tyton verkeek zich op een schot van Casemiro en zodoende eindigde de krachtmeting in 2-6.

Isco heeft na woensdagavond al 50 officiële duels op rij (club en land) niet verloren: 41 zeges, 9 remises. #isco #realmadrid #espana

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


-
Gaat Real Madrid kampioen van Spanje worden?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties