Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ba scoort er ook tegen Waterman op los en schiet Besiktas naar kop

Laatste update:

Door de overwinning nemen De Zwarte Adleaars de koppositie weer over van Galatasaray en de supporters zullen vurig hopen op de eerste landstitel sinds het seizoen 2008/09. Besiktas had het in de eerste helft overigens nog wel knap lastig met Karabükspor, want de tegenstander maakte overtreding na overtreding en haalde zo de snelheid uit het spel van Besiktas. De bezoekers schoten voor rust zelfs niet één keer gericht op doel. De beste kans van Besiktas was voor Pedro Franco, die uit een vrije trap van José Sosa naast kopte.

Namens Karabükspor, dat voorlaatste staat in de Süper Lig, zorgden Joseph Akpala en Valentín Viola voor dreiging. Eerstgenoemde kopte echter tegen Franco aan en een schot van Viola werd geblokt. Na de verplichte onderbreking klaarde het Besiktas van trainer Slaven Bilic echter al gauw de klus. Ba scoorde na 53 minuten met een mooie stift, na een strakke steekbal van Serdar Kurtulus. Twee minuten later kopte Ba het leer na een voorzet van Sosa tegendraads in de kruising: 0-2. Even later was Ba ook nog dicht bij een hattrick, maar Emre Güngör haalde de poging voor de doellijn weg.

Karabükspor, waarbij Boy Waterman onder de lat stond, dacht al gauw weer in de wedstrijd te zitten, maar een goal van Abdou Traoré werd wegens buitenspel afgekeurd. Twintig minuten voor tijd was Ba andermaal dicht bij zijn derde, maar dit keer gleed Larrys Mabiala de bal net voor hem weg. De Afrikaan werd een kwartier voor tijd met een publiekswissel naar de kant gehaald. Hij staat nu op vijftien goals in zeventien duels voor Besiktas. Musa Cagiran maakte er in de slotfase overigens nog 1-2 van, door van dichtbij hard en hoog binnen te schieten. Daardoor werd het nog even spannend, maar Besiktas trok de drie punten over de streep. Men eindigde het duel wel met tien man, want Mustafa Pektemek kreeg rood na een harde overtreding.


-
Denk jij dat Demba Ba topscorer van de Süper Lig wordt?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
12
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties