Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Baan van Benítez staat al op het spel bij eerste Clásico'

Laatste update:

De Spaanse kranten claimen dat meerdere spelers van Real balen van de werkwijze en de tactiek van Benítez. Vooral Cristiano Ronaldo zou erg ontevreden zijn en laat dat nou net de belangrijkste speler van Real zijn. Florentino Pérez wil zijn topscorer absoluut niet zien vertrekken en daarom zou de voorzitter aan het twijfelen zijn gebracht: was het wel zo'n goed idee om Carlo Ancelotti te vervangen door Benítez?

Real verloor voor de interlandperiode van Sevilla en staat nu drie punten achter op Barcelona, de koploper van de Primera División. Benítez heeft nu de taak om zijn ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden op de kraker van zaterdagavond, maar veel supporters vrezen dat de spelers de coach zullen laten vallen. Volgens Mundo Deportivo, weliswaar een Catalaanse krant, zou Benítez bij een nederlaag tegen Barcelona wel eens vervangen kunnen worden.

Pérez zou al weten wie hij voor de groep zou willen schuiven: Zinedine Zidane. De voormalig middenvelder was onder Ancelotti een seizoen assistent-trainer bij het eerste elftal en is sinds vorig jaar de hoofdtrainer van Real Madrid Castilla, het tweede elftal van Real. Zidane heeft de ambitie om ooit de eindverantwoordelijke te worden bij het eerste team en wellicht krijgt hij die kans dus al snel. Mocht de Fransman zich nog niet klaar voelen voor het grote werk, dan zou Victor Fernandez als interim-coach naar voren geschoven kunnen worden; hij werkt nu in de jeugdopleiding van Real.

-
Rafael Benítez is niet de juiste man voor Real Madrid

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties