Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Babadi kiest definitief voor PSV; Feyenoord tast om bijzondere reden mis'

Laatste update:

Twee weken geleden zou Feyenoord, met de daarbij aanwezige hoofdtrainer Arne Slot, een concreet gesprek hebben gevoerd met de entourage van Babadi. Dat was een succesvol gesprek, zo schetst de fansite.

"De speler raakte tijdens het gesprek met Feyenoord overtuigd van de plannen en het financiële voorstel van de Rotterdammers, die daarin een beter plan aan te bieden hadden dan PSV zelf."

Maar door een 'persoonlijke keuze' vist Feyenoord toch achter het net. Opvallenderwijs heeft ook onzekerheid over de nabije toekomst van Slot invloed gehad op de beslissing van Babadi, zo schrijft althans het fanmedium.

"Om Babadi definitief over de streep te trekken om voor Feyenoord te kiezen, moesten de Rotterdammers idealiter min of meer een garantie geven dat Slot langer dan het huidige seizoen aanblijft bij Feyenoord: die garantie kon op dit moment niet volledig geboden worden", klinkt het.

Volgens 1908.nl wordt de verlenging van het contract van Babadi (tot medio 2028) nog voor de topper tussen Feyenoord en PSV aankomende zondag wereldkundig gemaakt. Het tekenmoment is langere tijd uitgesteld omdat de moeder van Babadi daarbij per se aanwezig wil zijn.

Donderdag schreef Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad al dat PSV zich verwonderde over de handelswijze van Feyenoord. Het contract van Babadi loopt eind juni af, waardoor de Nijmegenaar sinds 1 januari in gesprek mag met andere clubs.

Feyenoord doet officieel dus niets verkeerd, maar toch zou de Brabantse koploper zich verwonderen over de handelwijze van de regerend landskampioen.

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
0
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties