Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel feliciteerde Ziyech nog niet: 'We hadden het er aan tafel over'

Laatste update:

Woensdagmiddag meldde De Telegraaf dat Ajax en Chelsea een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 45 miljoen euro voor Ziyech. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler gaat voor vijf jaar tekenen op Stamford Bridge. Ryan Babel speelde in het verleden bij Liverpool en heeft derhalve ervaring in de Engelse competitie. Wanneer hij in een interview met FOX Sports gevraagd wordt naar de transfer van Ziyech naar the Blues, probeert Babel de vragen met een lacht te ontwijken. "We hadden het er vandaag toevallig aan tafel over. Wat ik zei? Dat houd ik voor mezelf", reageert de Oranje-international.

Babel was meer uitgesproken over Blind, die na twee maanden afwezigheid zijn rentree maakte. "Daley is heel belangrijk voor ons. Ik ben heel blij voor hem, nu hij weer mag voetballen. In de fase dat hij alleen moest trainen was hij niet echt in de mood. Hij is nu weer terug, dus dat is leuk voor hem. In het begin was het even schrikken. Iedereen had er wat over te zeggen, of hij nog wel of niet kon voetballen. Achteraf kan hij weer voetballen, dat is het mooiste."

Ajax-trainer Erik ten Hag was eveneens blij voor Blind, maar ook voor Ziyech met zijn aanstaande transfer naar Chelsea. "Ik weet al heel lang wat Hakim wil, daar is hij gewoon heel duidelijk in", zei de coach tegen Voetbal International. "Als het rondkomt, zou ik dat alleen maar toejuichen, want het is een fantastische club. We moeten eerst nog even afwachten tot het definitief is, maar als dat zo is zijn we heel blij voor Hakim. En dan ben ik ook heel trots op hem."

-

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
155

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties