Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Babel heeft net zoveel overzicht achter zijn toetsenbord als voor het doel'

Laatste update:

Babel deelde een foto waarop te zien is hoe hij het boek Tax-Free Wealth van Tom Wheelwright leest. "Houd jij ervan om belasting te betalen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik in ieder geval niet", zo luidt het bijschrift van Babel. De Oranje-international verwees daarbij naar een andere Instagram-pagina, waarop hij advies blijkt te te geven over 'hoe je legaal bijna nul belasting kunt betalen'. "Disclaimer: dit is alleen voor educatieve doeleinden", aldus Babel.

View this post on Instagram

Do you like paying taxes? I don't know about you but i don't.? ? After reading this book i will spill the tea on my other page @rbthebusiness on how you almost pay ???????? taxes ??????????????. ?? ( disclaimer: This is for educational purposes only )

A post shared by @ ryanbabel on

"Ik moet hier mijn uiterste best doen om het drieletterwoord dat met een d begint en op een m eindigt, niet te gebruiken", schrijft Spaan. "Laat ik het houden op: Ryan Babel heeft net zoveel overzicht achter zijn toetsenbord als voor het doel. Tot overmaat van ramp had hij dit al getwitterd: 'Geloof me, dit vaccin wil je niet, tenzij je eerder dood wilt.' Die tweet kan ik niet meer vinden. Is kennelijk weggehaald door een slimmere vriend", aldus de columnist.

Babel kreeg ook al kritiek van Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. De presentator van Op1 noemde de post van de voetballer 'schaamteloos'. Historicus en opiniemaker Rutger Bregman, die schrijft voor onder meer De Correspondent, koos voor een cynische reactie op het bericht van Babel. "Houd jij van egoïstische miljonairs die legers van advocaten in dienst hebben om te voorkomen dat ze hun deel van de belasting betalen, terwijl ze hebben geprofiteerd van openbaar onderwijs, wegen, gezondheidszorg enzovoorts? En spelen voor clubs die miljoenen aan overheidssubsidies krijgen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik in ieder geval niet", schreef hij op Twitter.

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties