Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel: 'Ik kom geen vakantie vieren, ik ben nog lang niet klaar'

Laatste update:

"Het is wel spannend om iets heel nieuws tegemoet te gaan in Azië, we krijgen niet zo veel informatie door uit dit deel van de wereld. Veel mensen hebben dan ook hun eigen ideeën over de keuze die ik nu maak en dat ik in de Aziatische Champions League ga voetballen", geeft Babel toe. "Ik hoop de supporters van Al-Ain veel plezier te brengen en hopelijk maak ik deel uit van iets moois, dit seizoen", zegt de aanvaller.

In gesprek met Adhaaf beantwoordt Babel vragen over zijn tijd bij Liverpool (2007-2010), zijn samenwerking met Steven Gerrard aldaar en zijn ervaringen op de Premier League-velden. De Emiraten vormen de vijfde competitie voor de flankaanvaller, na de Eredivisie, Premier League, Bundesliga en Süper Lig. Babel zegt dat hij zich vroeger niet specifiek had voorgenomen er zo'n wereldreis van te maken.

"Om eerlijk te zijn niet, nee. Maar ik ben me wel gaan realiseren dat je je loopbaan niet echt kunt plannen, hoe je het wilt hebben. Op ieder punt in je carrière zul je moeten proberen de jusite beslissing te nemen", heeft Babel ontdekt. "Ik weet dat veel spelers uit Europa hier naartoe zullen komen met een 'vakantiegedachte', en dat ze hier de laatste jaren van hun loopbaan slijten. Maar dat is niet mijn mentaliteit. Ik ben nog lang niet klaar."

"Ik ben nog ambitieus, streef naar succes en zal alles geven voor deze club", belooft Babel. "Ik hoop hier hele mooie dingen te bereiken. Het was goed om de mensen van Al-Ain te ontmoeten en ik zit nu in het proces van kennismaken met iedereen bij de club. Dat zal wat tijd in beslag nemen. Hopelijk kan ik mijn best doen hier en kan ik de competitie een andere dimensie geven met mijn speelstijl."

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties