Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel is alweer weg bij Ajax en tekent contract voor één seizoen

Laatste update:

Hürriyet maakte vrijdag al melding van de interesse van Eyüpspor in Babel. De Turkse club komt niet veel later zelf met de bevestiging. Babel zat zonder werkgever sinds zijn recente vertrek bij Galatasaray en hield bij Ajax zijn conditie op peil. Het verblijf in Amsterdam is van korte duur gebleken, daar de voormalig Oranje-international in Turkije een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Eyüpspor eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Turkse eerste divisie. In de play-offs voor promotie werd verloren van Bandirmaspor.

"Ik ben erg blij om hier te zijn. Ik ben naar deze club gekomen met als doel om kampioen te worden. Ik ga mijn best doen voor Eyüpspor op weg naar het kampioenschap", laat Babel weten in een eerste reactie. De aanvaller wilde zijn verblijf bij Galatasaray graag verlengen, maar een nieuw contract zat er niet in. Nu is Babel er dus alsnog in geslaagd zijn verblijf in Turkije te verlengen, daar hij een contract heeft getekend voor één seizoen. Bij promotie volgt een tweede seizoen.

Naast Babel verschenen ook Pelle Clement en Carel Eiting op het trainingsveld bij Ajax. De Amsterdammers bieden hun voormalig spelers de mogelijkheid om fit te blijven in afwachting van een nieuwe werkgever. Babel is geen onbekende op de Turkse velden. De voorhoedespeler stond in het verleden onder contract bij Kasimpasa, Besiktas en meest recentelijk Galatasaray. Bij laatstgenoemde club kwam hij afgelopen seizoen tot drie competitietreffers in dertig wedstrijden. Vijftien keer verscheen hij aan de aftrap.

Meer nieuws

Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
0
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
3
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
35
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
17
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties