Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel reddende engel Besiktas; Youness Mokhtar schittert opnieuw

Laatste update:

Besiktas - Yeni Malatyaspor 2-1
Met Jeremain Lens in de basis en Babel op de reservebank had Besiktas wat goed te maken voor eigen publiek. De Zwarte Adelaars kwamen niet tot winst in hun twee laatste competitiewedstrijden en maakten aanvankelijk ook tegen Malatyaspor geen denderende indruk. Nadat de eerste helft geen doelpunten had opgeleverd, nam Besiktas in de tweede helft echter toch afstand van de bezoekers.

Pepe opende na 52 minuten voetballen met het hoofd de score uit een hoekschop van Ricardo Quaresma en liet zo zijn vierde treffer in zijn laatste vier duels voor Besiktas aantekenen. De ploeg van Günes kwam een kwartier voor tijd met tien man te staan na een tweede gele kaart voor Gary Medel, maar de ingevallen Babel zorgde kort daarna toch voor een veilige marge. De aansluitingstreffer van Guilherme in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd kwam uiteindelijk te laat voor Malatyaspor

Ankaragücü - Akhisarspor 1-0
Ankaragücü doet dit seizoen als promovendus prima mee in de middenmoot en dat heeft het niet op de laatste plaats te danken aan Youness Mokhtar. De voormalige aanvaller van onder meer FC Twente en PEC Zwolle was dit seizoen reeds goed voor een doelpunt en twee assists en zaterdagmiddag was hij in de thuiswedstrijd tegen Akhisarspor opnieuw goud waard voor de hoofdstedelingen. Mokhtar speelde na twaalf minuten voetballen Moestafa El Kabir vrij met een schitterende hakbal, waarna de spits, die in het verleden voor onder meer NEC speelde, het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam. Elvis Manu speelde bij de bezoekers overigens als invaller de tweede helft.

-

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties