Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel rondt transfer af: 'Ik heb geen moment geaarzeld'

Laatste update:

"Ik ben blij bij deze grote club te mogen spelen. Naar mijn idee liggen er in het systeem dat Besiktas speelt goede mogelijkheden voor mij", zei Babel bij zijn presentatie. "Ik ben nooit een speler geweest die gefocust was op het maken van doelpunten. Daarom ben ik geen zelfzuchtige speler, dat is belangrijk als vleugelspeler. Doelpunten zijn op die positie een bonus, het belangrijkste is om anderen in scoringspositie te brengen."

Babel was anderhalve week geleden al aanwezig bij de competitiewedstrijd tussen Besiktas en Gaziantepspor (1-0). "De sfeer was geweldig, een mooie ervaring. Het was een mooi welkom bij de club", vertelde Babel, die bij de club rugnummer 49 toegewezen krijgt. Met Liverpool en Kasimpasa speelde de aanvaller eerder tegen Besiktas. "Met Liverpool speelden we nog in het oude stadion. De sfeer was prachtig en creëerde druk, waardoor we die wedstrijd verloren."

In het begin van het seizoen zat Babel nog zonder club en hield hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax. De 42-voudig international liet zijn contract daarvoor bij Al-Ain in de Verenigde Arabische Emiraten ontbinden. Daarvoor speelde Babel voor Ajax, Liverpool, Hoffenheim en Kasimpasa. "Voordat ik naar Al-Ain ging, was er al contract met Besiktas. Toen was een transfer niet mogelijk, maar toen de club nu contact opnam aarzelde ik niet. Na mijn vertrek bij Kasimpasa ben ik het Turkse voetbal blijven volgen."

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Een goede aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
28
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
37
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties