Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel wijst Turkse topclub af: 'Financieel niet interessant genoeg'

Laatste update:

De 28-jarige Nederlander kon voor drie jaar tekenen bij Besiktas, maar heeft de aanbieding naast zich neergelegd. "Het eerste bod was financieel niet interessant genoeg om te doen", zegt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegen De Telegraaf. Babel wacht op een tweede voorstel van Besiktas en heeft een transfer naar de nummer drie van Turkije dus nog niet uitgesloten.

Besiktas mag door een straf van de UEFA geen aankopen doen, maar Babel kan zichzelf door een clausule in zijn contract bij Kasimpasa voor een gelimiteerd bedrag vrijkopen. In dat geval zou de voormalig Ajacied dus transfervrij zijn. Babel heeft er nu twee seizoenen in de Turkse Süper Lig op zitten en kocht eerder in zijn loopbaan al zelf zijn contract bij TSG Hoffenheim af.

Ryan Babel zou Besiktas sterker maken

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
34
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties