Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babel ziet rentree bij Ajax niet als stap terug: 'Ik weet wat ik kan'

Laatste update:

"Ik zie het na een moeilijke periode als een stap vooruit, als dé kans om mijn carrière nieuw leven in te blazen. En dat ga ik doen. Ik weet dat dit niet heel normaal is. Maar soms moet je een grote beslissing nemen om zaken te keren", geeft Babel zaterdag aan in De Telegraaf. "Ik ben een realist, kijk altijd heel goed wat het beste voor me is. Als ik het andere, financieel veel aantrekkelijkere pad had bewandeld, had het veel langer geduurd voor ik weer aan de Europese top mocht ruiken."

"Door deze investering in mezelf sta ik weer op het podium om me te profileren. Als ik daarin slaag, help ik Ajax en snijdt het mes aan twee kanten", hoopt Babel. Sinds Ajax (73 duels/14 goals) stond hij zonder veel succes onder contract bij Liverpool (91/12) en bij Hoffe (46/5). Tijdens de loting voor de Champions League begon het direct te kriebelen bij Babel, geeft hij zaterdagmorgen aan.

"Europees voetbal en de ambiance die daarbij hoort, heb ik toch wel gemist. Voor een voetballer blijven wedstrijden als tegen Real Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund het allermooiste. Maar ook op de Eredivisie verheug ik me echt", benadrukt hij. "Bij Liverpool, Oranje en Hoffenheim heb ik heel goede periodes gehad, maar het lijkt of mensen het leuker vinden als het even slecht gaat. Dat blijft in elk geval langer hangen. Het is jammer dat sommigen je dan al afschrijven, zeggen dat je er niks meer van kunt. Nu is het aan mij om het tegendeel te bewijzen. Ik weet wat ik kan."

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
14
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
15
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
24
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties