Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bacuna Matata' oogst lof: 'Zijn vrije trap was van absolute wereldklasse'

Laatste update:

In de thuiswedstrijd tegen Cardiff City (2-0) was Bacuna goud waard voor the Villans. Hij schoot een kwartier voor tijd de openingstreffer tegen de touwen en staat na negen competitiewedstrijden op twee doelpunten en één assist. "Zijn vrije trap tegen Manchester City was van absolute wereldklasse en ik dacht dat hij die niet zou kunnen overtreffen. Leo heeft laten zien dat hij dat wel kan. Hij heeft een geweldige techniek", sprak Lambert over zijn pupil.

Aston Villa had al ruim 450 minuten niet meer gescoord en het doelpunt van Bacuna zorgde dan ook voor een enorme ontlading op Villa Park. De Daily Star roemde het spel van de Nederlands jeugdinternational en noemde hem in de zondageditie Bacuna Matata, verwijzend naar een lied uit de film The Lion King.


αστονκαρντιφ ourmatch.net door ourmatch

-
Denk jij dat Leandro Bacuna nog een stap hogerop maakt?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
146
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties