Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bad boy' De Jong bijt van zich af: 'Mensen komen daarvoor naar het stadion'

Laatste update:

"Het is vandaag de dag niet makkelijk een 'bad boy' te zijn. Overal zijn er camera's en men drukt bij een overtreding meteen een stempel op je. In het verleden gaven spelers de tegenstander soms een klap of een elleboogstoot", aldus de routinier, die er geen probleem mee heeft dat hij als slechte jongen gezien wordt: "Met dit imago houd ik de mensen op afstand."

De Jong gelooft dat de ware krijgers momenteel uitsterven in het moderne voetbal. "Je ziet niet zoveel vechters meer. Ze waren er altijd: Neeskens, Matthäus, Sammer, Davids, Redondo, Emerson, Makélélé. Toen Roy Keane tegenover Patrick Vieira stond, keek ik altijd graag naar die gevechten. Mensen komen daarvoor naar het stadion. Niet alleen om Lionel Messi tegen Cristiano Ronaldo te zien, maar ook om twee vechters te zien die weten dat het een echte confrontatie gaat worden."

Verwacht jij dat Nigel de Jong goed gaat presteren bij 1. FSV Mainz 05?

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
9
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
22
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
23
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties