Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Baena pikt vuistslagen van 'agressor' Valverde niet en stapt naar de politie

Laatste update:

Villarreal maakt het nieuws over de aangifte zondagavond bekend. "Geconfronteerd met de situatie heeft de speler besloten om aangifte te doen tegen de agressor. Villarreal verwerpt iedere vorm van geweld, gelooft het verhaal van de speler (Baena, red.) en zal hem steunen tijdens dit proces." De Uruguayaanse middenvelder van Real zou zijn tegenstander bewust hebben opgewacht om daar klappen in het gezicht uit te delen. Valverde en Baena hadden het gedurende de wedstrijd al met elkaar aan de stok en tot twee keer toe leek dat al op een gevecht uit te draaien. Na afloop kwam het daadwerkelijk tot een confrontatie. De controleur van Real beloofde zijn 21-jarige tegenstander tijdens de wedstrijd al op te wachten en dat liep volledig uit de hand.

De vechtende partijen konden met moeite uit elkaar gehouden worden en voor die tijd deelde Valverde meerdere klappen in het gezicht van Baena uit. Het gevecht zou op beeld zijn vastgelegd door mensen van Villarreal en de club overwoog al om aangifte te doen bij de politie. Op sociale media circuleren al screenshots van een bericht van Xisco Nadal, teammanager van Villarreal, die Valverde een lafaard genoemd heeft. Het kamp rond Valverde reageerde al op het incident en bevestigde dat er klappen zijn uitgedeeld, maar maakte ook duidelijk dat Baena niet van onbesproken gedrag is geweest.

Baena zou in januari, toen Real op bezoek ging bij Villarreal in het kader van de Copa del Rey, tegen Valverde hebben gezegd dat 'hij maar moest huilen nu zijn zoon het levenslicht niet zou zien'. Destijds dreigde de vrouw van Valverde hun tweede kindje te verliezen omdat er complicaties optraden tijdens de zwangerschap. Uiteindelijk is het kindje gezond ter wereld gekomen, maar Valverde was de opmerkingen niet vergeten en beloofde tijdens de wedstrijd al dat hij op zou komen voor zijn familie. Real Madrid, LaLiga en de hoofdrolspelers hebben na de bekendmaking van de aangifte nog niet van zich laten horen. Wel zei Baena op Twitter na de wedstrijd dat hij de uitspraken over het toen nog ongeboren kind nooit heeft gedaan.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties