Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bakkali is er uit: 'Ik ga naar een grote competitie'

Laatste update:

Bakkali meed geruime tijd de pers, vanwege zijn problemen in Nederland. Hij heeft het gevoel dat iedereen tegen hem was, zo blijkt uit zijn verhaal. "De media willen me zwartmaken, mijn woorden zijn een paar keer verdraaid en ze wilden me voorstellen als een onaangenaam persoon", verklaart de negentienjarige flankspeler. "Maar tegen jullie kan ik zeggen dat ik nog besta en dat mijn keuze voor mijn nieuwe club voor 95 procent vastligt."

"Ik heb dertien aanbiedingen gekregen, waarvan eentje van Anderlecht, maar ik wilde naar een grote competitie. Dat zal ook het geval zijn. Eerdaags maak ik mijn beslissing bekend", belooft Bakkali. Hij debuteerde eind juli 2013 in het eerste van PSV, in de derde voorronde van de Champions League tegen Zulte-Waregem. In de weken die volgden groeide Bakkali plotseling uit tot een echte sensatie, die meteen werd gelinkt aan grote buitenlandse clubs.

Hij scoorde in de return tegen Zulte en maakte vervolgens een hattrick tegen NEC. Een ster leek geboren, maar het liep helemaal anders. Bakkali wilde alleen onder zijn voorwaarden een nieuw contract tekenen bij PSV en de communicatie tussen de club en zijn management verliep uitermate stroef. Bakkali zou meerdere zakelijk vertegenwoordigers hebben gehad en niet te bereiken zijn geweest voor PSV. In sportief opzicht ging het helemaal bergafwaarts met hem en Phillip Cocu gebruikte de aanvaller niet meer.

PSV probeerde via Klees Ploegsma junior nog een frisse start te maken met Bakkali, maar ook dat lukte niet. "Teken bij en alles is opgelost", zei PSV. Maar dat wilde ik dus niet. Ik heb het lef gehad om een jaar te wachten tot mijn contract afliep en nu is het dus bijna zo ver", geeft de enkelvoudig Belgisch international aan in de krant in zijn thuisland. "Maar dit gezegd zijnde: ik neem PSV niets kwalijk."

"Ik heb begrip voor hun standpunt. Het mag er dan slecht afgelopen zijn, ik heb bij die club ook veel mooie momenten beleefd sinds ik daar op mijn twaalfde terechtkwam", vindt Bakkali, die het afgelopen seizoen niet als verloren beschouwt. Hij zegt dat hij dingen heeft meegemaakt die andere voetballers pas op hun dertigste hebben ervaren. Inmiddels wordt de aanvaller vertegenwoordigd door de beroemde zaakwaarnemer Jorge Mendes, die onder meer Cristiano Ronaldo vertegenwoordigt.

In welke competitie denk jij dat Zakaria Bakkali verder gaat?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties