Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bakkali kwam afspraken niet na, hij had elke week ander nummer'

Laatste update:

Als jong supertalent genoot de jonge Belg al een uitzonderingspositie bij PSV. De club deed er alles aan om Bakkali binnen te halen en tevreden te stellen. Een verkeerde keuze, zo blijkt nu. Het 'vervelende mannetje' luisterde naar niemand en wilde, zoals bijvoorbeeld generatiegenoot Memphis Depay, niks weten van extra begeleiding door een prestatiecoach. "Daar stond Zakaria niet voor open", aldus Brands.

Het is slechts een voorbeeld van de onhebbelijkheden van het supertalent, die het niet zo nauw nam én neemt met de geldende regels. "Bakkali vergat normale afspraken. Hij wisselde bijna elke week van telefoonnummer en vergat dat dan door te geven", vervolgt Brands. "Op een keer moest hij zich melden voor blessurebehandeling op zondag. Kwam-ie niet opdagen. Toen ik hem erop aansprak vertelde hij dat hij naar de tandarts moest. Op zondag..."

Desondanks heeft PSV er alles aan gedaan om de speler voor de club te behouden, maar de buitensporige wensen van de Belgisch international stonden een nieuwe verbintenis in de weg. Een nieuw contract, ter waarde van vier ton plus bonussen, was niet genoeg. Toenmalig zaakwaarnemer Kees Ploegsma, die het al snel voor gezien hield, kreeg dat per WhatsApp te horen. "Niet dit contract. Moet beter. Je moet voor mij vechten", schreef Bakkali. De huidige verbintenis van achttienjarige buitenspeler loopt medio 2015 af. Hij is daarna gratis over te nemen.

PSV doet er goed aan om Zakaria Bakkali te laten gaan

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties