Bakkali maakt debuut tijdens opvallende droogte in Primera División

De beste kans in de eerste helft was voor Rodrigo de Paul. Toño kon de inzet van de middenvelder echter keren. Pablo Piatti en Álvaro Negredo lieten zich in aanvallend opzicht nadrukkelijk gelden, maar het ontbrak los Che aan precisie. Achter elke aanval van Rayo zat een idee, maar het klikte niet tussen de middenvelders en de aanvallers om kansen te creëeren. De ploeg van Paco Jémez kwam niet verder dan enkele schoten van afstand, die voor Mathew Ryan geen enkel probleem waren.

Valencia controleerde de wedstrijd ook na rust, maar wist zich geen raad met het compacte spel van de Madrilenen. Ook de inbreng van Bakkali, die Piatti in de 58e minuut verving, bracht daar geen verandering in. Enkele standaardsituaties resulteerden evenmin in een doelpunt voor de bezoekers, die in de extra tijd alsnog dachten met drie punten naar huis te gaan. Een geweldige redding van Toño op een krachtige inzet van Negredo betekende echter dat het duel doelpuntloos eindigde.

Valencia start het Primera División-seizoen met een 0-0 gelijkspel bij Rayo Vallecano. Zakaria Bakkali viel na 58 minuten in. #nieuweclub #nieuwkapsel #istavoetbalzone